Auto importeren 

Een auto uit het buitenland importeren biedt uiteraard meer mogelijkheden en kan financieel aantrekkelijk zijn. Maar hoe doe je dat? Bij ATK-Verkoop en Lease kunnen we u daarover alles vertellen. Het avontuur begint met de zoektocht achter de pc of laptop.

1

Auto gevonden? Dan telefoneren, kijken en proefrijden. Dat vereist kennis van zaken en talenkennis. Beperk het zoekgebied; vooral Duitsland is erg groot. Via de goed te specificeren zoekcriteria, is het vinden van de gewenste auto vrij eenvoudig.

2

Maar dan stap twee: telefoneren

3

En stap drie: kijken en proefrijden. Dat vereist enige talenkennis en organisatietalent. Wie bijvoorbeeld een auto in Duitsland koopt en wil invoeren, moet rekenen op veel werk. U mag de auto niet zomaar naar Nederland rijden, hij moet gekeurd worden en de papierwinkel moet in orde zijn.

Wij kunnen u veel werk uit handen nemen, zodat u tijd en geld bespaart. U bent er dan van verzekerd dat de transactie op de juiste manier wordt afgehandeld. Eindresultaat:  de auto voor de deur op Nederlands kenteken.

Ga naar onze nieuwe of gebruikte auto's ►►►

whatsapp-logo Ga naar Whatsapp

BesteGarage.nl

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Tel. 038-3315940
Email: garage@ATK-RTK.nl

bcs_logo bovag focwa mvo nederland

  Afspraak maken