UW LEASE, ONZE ZORG!

Financial lease

Bij ATK Verkoop en Lease is het mogelijk om zowel zakelijk als privé gebruik te maken van Financial Lease. Financial Lease is geschikt voor nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Wij kijken samen met u naar de geschatte periode dat u de auto gaat gebruiken en daar wordt de Autofinanciering op afgestemd. Ook leent u nooit meer dan de waarde van uw auto, zodat u niet met een restschuld blijft zitten. U leent het aankoopbedrag (of een deel ervan) en dit betaalt u in vaste maandelijkse termijnen af. Zo koopt u zorgeloos een nieuwe auto met een verantwoorde Autofinanciering.

Voor de zakelijke rijder heeft Financial Lease een aantal voordelen. Bij Financial Lease is uw bedrijf economisch eigenaar van de aangeschafte auto. Dat betekent dat u afschrijft op uw auto en de rente fiscaal aftrekbaar is. Door een aanbetaling of een slottermijn op te nemen heeft u de mogelijkheid de maandlasten te verlagen. Afhankelijk van uw onderneming en de keuzes die u maakt kunt u tevens in aanmerking komen voor diverse fiscale voordelen: Investeringsaftrek, afschrijven, BTW teruggaaf en renteaftrek.

Ga naar onze nieuwe of gebruikte auto's ►►►

Operational lease

ATK Verkoop en Lease is een officiële LeasePLan Direct Partner. Wij kunnen voor u offertes maken voor het operationeel leasen van vrijwel alle merken en types personen- en bestelauto's. Voor u betekent dit leasen met het persoonlijke contact van uw autobedrijf ‘om de hoek’, en toch bij de grootste leasemaatschappij van Nederland! Wij bieden scherpe tarieven, aantrekkelijke voorwaarden, persoonlijke service en aandacht. Daarnaast worden de contracten ondergebracht bij een grote, betrouwbare leasemaatschappij. Uiteraard kunt u het onderhoud van uw leaseauto bij ATK-RTK laten doen.

Bij operational lease zijn de volgende punten inbegrepen:

  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Schadeherstel

whatsapp-logo Ga naar Whatsapp

BesteGarage.nl

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Tel. 038-3315940
Email: garage@ATK-RTK.nl

bcs_logo bovag focwa mvo nederland

  Afspraak maken