Uw auto, onze zorg!

Een nog jonge loot aan de stam van ATK – RTK . ATK Verkoop en Lease weet zich verzekerd van de steun die een van de mooiste garagebedrijven van Kampen kan bieden, Bosch Car Service ATK-RTK.

Wie een nieuwe of gebruikte auto zoekt, of er juist een wil verkopen, zoekt een eerlijk bedrijf, dat betrouwbaar zaken doet, een stuk zekerheid. En dat is precies de manier waarop wij werken. U kunt een zoekopdracht verstrekken, of zelf kijken naar onze occasions . ATK Verkoop en Lease is niet merk gebonden en mag zichzelf dan ook onafhankelijk adviseur noemen. Wij zetten de door u gewenste auto meteen op de brug om hem technisch te onderzoeken! U wilt niet zelf onderhandelen over voorwaarden of prijs? Wij doen het voor u! Kopen bij een vertrouwd, plaatselijk bedrijf? U moet bij ons zijn! En u bent iedere dag welkom in het Bedrijfssamenwerkingsgebouw aan de Ambachtsstraat 21 in Kampen.

En dat is niet alles. Sinds de oprichting van ATK Verkoop en Lease mogen wij ook lease, financial en operationeel, aanbieden. Dat doen wij door samenwerking met LeasePlanDirect. Wij maken graag een offerte voor u en hoe handig is het om ook dit onderdeel te regelen bij uw ‘garage om de hoek’, maar met de grootste leasemaatschappij van Nederland. U mag rekenen op scherpe tarieven, aantrekkelijke voorwaarden en persoonlijk contact. Verzekeren en financieren regelen we zo nodig ook voor u.

Besteedt uw budget goed en ga voor zekerheid. Maak een afspraak via 038 3315940 of mail naar garage@ATK-RTK.nl

Ga naar onze nieuwe of gebruikte auto's ►►►

whatsapp-logo Ga naar Whatsapp

BesteGarage.nl

Ambachtsstraat 21
8263 AJ Kampen
Tel. 038-3315940
Email: garage@ATK-RTK.nl

bcs_logo bovag focwa mvo nederland

  Afspraak maken